Beheer uw printers op afstand

loftware nicelabel logo

Beheer al uw printers centraal

designer screenshotNiceLabel Control Center is een softwaretool die is ontworpen om de implementatie, configuratie en het beheer van meerdere NiceLabel-softwareproducten en printers te vereenvoudigen. Het centraal beheren van printers biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties, waaronder:

Efficiëntie

designer screenshotMet NiceLabel Control Center kunt u meerdere printers vanuit één locatie beheren, wat de efficiëntie van uw printprocessen aanzienlijk kan verbeteren. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk de drivers van meerdere printers tegelijk updaten en instellingen op afstand wijzigen.

Kostenbesparing

designer screenshotHet centraal beheren van printers kan ook leiden tot kostenbesparingen. Door de beheertijd te verminderen en de uptime van printers te verbeteren, kunnen bedrijven hun operationele kosten verlagen en de productiviteit verhogen.

Consistentie

designer screenshotDoor het centraal beheren van printers kunt u er ook voor zorgen dat uw printprocessen consistent zijn. U kunt bijvoorbeeld standaardprinterinstellingen instellen voor alle printers, zodat labels consistent worden afgedrukt en er geen verschillen zijn in de kwaliteit of leesbaarheid van labels.

Beveiliging

designer screenshotMet NiceLabel Control Center kunt u de toegang tot printers beheren en controleren wie welke printers kan beheren en welke acties ze kunnen uitvoeren. Dit helpt om de beveiliging van uw printprocessen te verbeteren en ongeoorloofde toegang tot printers te voorkomen.

Schaalbaarheid

designer screenshotHet centraal beheren van printers kan ook schaalbaar zijn. U kunt gemakkelijk nieuwe printers toevoegen en deze op afstand configureren en beheren, wat het beheer van grotere aantallen printers vereenvoudigt. Dit maakt het ook gemakkelijker om uw printprocessen aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften en -eisen.

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!