Integreer met uw bedrijfssystemen

loftware nicelabel logo

Eenvoudige integratie van etikettering met uw bedrijfsapplicaties

designer screenshot Met Loftware NiceLabel Cloud kunt u het printen van etiketten direct in uw bedrijfsapplicaties integreren. NiceLabel Cloud werkt samen met toonaangevende leveranciers van bedrijfsapplicaties, zoals SAP, Microsoft en Workday, om ervoor te zorgen dat onze systemen naadloos samenwerken. U kunt uw etikettering koppelen aan een enkele bron van waarheid, zonder urenlang hard-coding label templates of het bouwen van dure, aangepaste integraties

De voordelen van geïntegreerd afdrukken van etiketten

Afdrukken vanuit één enkele bron (single source of truth)

Bestaande bedrijfsprocessen benutten

Gegarandeerde nauwkeurige etiketgegevens

Elimineer dure codering door uw eigen integratie te configureren

Etiketten afdrukken vanuit elk systeem

Om een snel en flexibel etiketteringsproces te creëren, moeten uw systemen samenwerken. Of uw etiketten nu moeten samenwerken met uw WMS-, MES- of ERP-systeem, wij hebben een oplossing voor u.

ms logo priority logo novacura logo sap logo workday logo

Bespaar tijd en middelen met out-of-the-box integraties

designer screenshot NiceLabel Cloud integreert eenvoudig met de meest voorkomende bedrijfs- en ERP applicaties. Met behulp van onze out-of-the-box functionaliteit kunt u uw labelprinting direct verbinden met Workday en Microsoft Dynamics 365 for Supply Chain. Gebruikers kunnen direct vanuit uw ERP printen. Ze kunnen ook toegang krijgen tot en werken aan documenten die zijn opgeslagen in het NiceLabel Cloud Document Management Systeem direct vanuit het ERP-systeem. Dit kan zorgen voor een efficiëntere workflow, omdat gebruikers niet hoeven te switchen tussen systemen tijdens het werken.

Snel aan de slag met het SAP ABAP package

designer screenshot NiceLabel Cloud wordt geleverd met een kant-en-klaar ABAP pakket dat binnen enkele seconden in uw SAP systeem getransporteerd kan worden. U krijgt een gestroomlijnd SAP label print proces in een paar uur. Gebruikers kunnen direct vanuit SAP printen, en ze kunnen een voorbeeld van de labelsjabloon met de stamgegevens bekijken voordat ze printen. Dit betekent minder etiketfouten en dure herdrukken.

Verhoog de productiviteit door uw bedrijfsregels in het systeem in te bouwen

designer screenshot Door het afdrukken van etiketten te integreren met uw bedrijfsapplicaties kunt u bedrijfsregels en besluitvorming automatiseren. U kunt vooraf gedefinieerde workflows opzetten die automatisch labels, gegevens en apparaten selecteren wanneer aan bepaalde parameters wordt voldaan. En dit alles volgens onze filosofie "configureren - niet coderen", wat betekent dat u geen tijd en geld hoeft te besteden aan aangepaste integraties.

Overleg met ons over de beste manier om het printen van etiketten voor uw bedrijf aan te pakken

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!