Aangepaste printtoepassingen bouwen

loftware nicelabel logo

Stroomlijn en verminder handmatig afdrukken

designer screenshot Formulieren die voor gegevensinvoer voor het afdrukken worden gebruikt, worden automatisch voor u gebouwd terwijl u etiketten ontwerpt. Met onze applicatiebouwer kunt u deze formulieren aanpassen aan de workflows en vereisten van uw bedrijf. U kunt zelfs toepassingen bouwen voor gegevensinvoer of beheer.

Geen training of codeerervaring vereist

Gebruikers kunnen afdrukken op aanvraag initiëren via een eenvoudige scan, aanraking of minimale gegevensinvoer en de resultaten bekijken om de nauwkeurigheid en snelheid van het afdrukken te garanderen.

Stroomlijn processen

Met aangepaste afdrukformulieren kunnen eindgebruikers de nodige beslissingen nemen om precies af te drukken wat ze willen, wanneer ze dat willen, zonder af te wijken van een standaardproces of -workflow.

Vereenvoudig het afdrukken voor operators

Bouw een afdrukoplossing die afbeeldingen en pictogrammen gebruikt om tekst te vervangen of gebruik knoppen en touchscreen om toetsenbord vaardigheden overbodig te maken.

Handmatige gegevensinvoer tot een minimum beperken

In plaats van dat printoperators de inhoud van etiketten handmatig moeten wijzigen, verbindt u uw printapplicatie met een database en vereenvoudigt u de invoer en selectie van gegevens.

Behoud van etiketintegriteit

Wanneer operators afdrukformulieren gebruiken, hebben zij geen toegang tot de labelsjabloon, zodat zij niet per ongeluk of opzettelijk de etiket layout of belangrijke etiketinhoud kunnen wijzigen.

Op elke schermresolutie te gebruiken

Met aanpasbare knoppen en andere besturingselementen kunt u een responsief formulier maken dat zich automatisch aanpast aan elke schermresolutie of -grootte.

Bouw toepassingen zonder codering

designer screenshot Dankzij onze applicatiebouwer hoeven programmeurs niet langer hun eigen aangepaste front-end- of integratietoepassingen voor afdrukken te ontwikkelen, die moeilijk en duur te onderhouden zijn. Met onze builder kunt u snel een printapplicatie maken via een "drag and drop" interface. Het ontwerpen van een toepassing is net zo eenvoudig als het ontwerpen van een etiket.

Zie alles wat u moet printen in één formulier

designer screenshot Met het "all-on-one" printformulier van Loftware NiceLabel weet de gebruiker altijd welke gegevens gewijzigd moeten worden voor het printen. Alle data-invoervelden staan duidelijk bij elkaar, zodat de gebruiker niet hoeft te switchen tussen dialoogvensters om precies te weten welke gegevens ingevoerd moeten worden. Als het etiket verandert, passen de gegevensinvoervelden zich automatisch aan.

Grenzeloze flexibiliteit met bedrijfsregels

designer screenshot Met onze business rules engine kunnen afdrukverzoeken dynamisch worden gewijzigd op basis van bedrijfslogica die wordt toegepast op dynamische gegevens. Door de gegevens te verwerken, kan de business rules engine de toepasselijke workflow selecteren om uit te voeren en de logica uitvoeren om bijvoorbeeld gegevens op te vragen uit aanvullende gegevensbronnen, labelgegevens te manipuleren en te wijzigen, attributen in te stellen, een of meerdere labelsjablonen te selecteren, zich te richten op specifieke printers en aanvullende workflows uit te voeren.

Gestandaardiseerde etikettering uitbreiden naar leveranciers, contractfabrikanten of 3PL's

designer screenshot Werk samen met uw leveranciers om te voorkomen dat goederen opnieuw moeten worden geëtiketteerd. Geef contractfabrikanten en 3PL's toegang tot de etikettering, terwijl u de controle centraal behoudt. Zakenpartners kunnen toegang krijgen tot een handmatige webprintoplossing of ze kunnen het webprintformulier integreren met hun ERP-systeem. Ze kunnen een gestandaardiseerd printproces implementeren en zorgen voor consistente etiketten, ongeacht de printer. Het resultaat is een snellere time-to-market omdat goederen sneller kunnen worden ontvangen.

Ontdek hoe wij uw labelprinting kunnen verbeteren met NiceLabel labelprinter software

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!