Etiketten afdrukken vanaf elke locatie

loftware nicelabel logo

Etiketten sneller afdrukken

designer screenshot Loftware NiceLabel helpt u het printen van etiketten te versnellen, waardoor de productiviteit van uw personeel toeneemt en u uiteindelijk een snellere time-to-market krijgt.

Snel en foutloos gestandaardiseerd afdrukken

Verbind uw etiketten met uw bedrijfsgegevens

Door etiketten te integreren met uw bedrijfssystemen kunt u het afdrukken van etiketten automatiseren en gebruikt u één enkele bron (single source of truth) voor uw etiketinformatie.

Maak afdrukformulieren op aanvraag

Stel uw gebruikers in staat om op aanvraag af te drukken door afdrukinterfaces en formulieren te bouwen die specifiek zijn afgestemd op uw afdrukoperators - zonder ook maar één regel code te schrijven.

Overal afdrukken

Implementeer onmiddellijk een gestandaardiseerd afdrukproces voor etiketten op afdelingen, fabrieken en locaties en verlaag tegelijkertijd de IT-kosten.

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!

De beste prestaties - ongeacht de printer

Dankzij onze toonaangevende reeks printdrivers kunt u op elk apparaat printen, zelfs op kleurenprinters en codeer- en markeerapparaten, en krijgt u hetzelfde label - elke keer weer. U kunt uw bestaande printers gebruiken en voorbedrukte voorraad verminderen, terwijl uw afdruksnelheid toeneemt. Wat is er niet leuk aan?

Afdrukken vanuit elk bedrijfssysteem

designer screenshot Om de beste label print snelheid en het hoogste niveau van label data nauwkeurigheid te krijgen, moet u uw labels integreren met uw label data. Met NiceLabel kunt u de integratiemethode kiezen die voor uw bedrijf het beste werkt. Als u een eenvoudige, snelle oplossing nodig heeft, sluit u uw etiketten aan op een database, zoals Microsoft Access of een Excel sheet. U kunt ook rechtstreeks verbinding maken met uw magazijnbeheer of productiesysteem. Welke methode u ook kiest, NiceLabel ondersteunt het met onze "configureer, niet codeer" aanpak - dit maakt het leven gemakkelijk voor u en uw IT team.

Etiketten on-demand afdrukken

designer screenshot Als u etiketten ontwerpt, creëert NiceLabel automatisch een data-entry formulier dat u kunt gebruiken voor het on-demand printen van etiketten. U kunt dit formulier aanpassen aan uw interne workflows en eisen met behulp van de Application Builder. U kunt zelfs applicaties bouwen voor data entry of data management. Wanneer operators een afdrukformulier gebruiken, hebben ze geen toegang tot de labelsjabloon, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat iemand per ongeluk de lay-out of informatie van het label wijzigt. En er is een ingebouwd etiketvoorbeeld, zodat u elk etiket kunt zien voordat het wordt afgedrukt.

Vanaf overal labels printen

designer screenshot NiceLabel's web printsysteem stelt u in staat om direct een gestandaardiseerd label printproces te implementeren over afdelingen, fabrieken en locaties heen. U kunt ook eenvoudig printen naar contractfabrikanten en leveranciers en toch het proces centraal beheren. Operators printen vanuit een speciale, gestroomlijnde applicatie die weinig training vereist. Ons webprintsysteem verlaagt de IT-kosten omdat het niet nodig is printapplicaties te implementeren voor elk werkstation op elke printlocatie.

Afdrukken naar elk apparaat

designer screenshot Het vervangen van hardware kan duur en tijdrovend zijn. NiceLabel sluit naadloos aan op uw bestaande printerhardware. Dit betekent een minimale investering vooraf van uw kant en een snellere return on investment. Onze native printer drivers zorgen voor de beste gebruikerservaring en het snelste printen voor al uw labelprinters. En met full-color printondersteuning bent u vrij om kleurenlabels af te drukken zonder voorbedrukte voorraad aan te schaffen.

Afdrukken vanuit de Cloud. Print zonder stuurprogramma.

designer screenshot Door Loftware's samenwerking met Zebra en Sato werkt NiceLabel Cloud naadloos samen met cloud-verbonden printers. U kunt vanuit uw cloud-based bedrijfsapplicaties direct printen naar uw cloud-connected printers, geen lokale infrastructuur nodig. Dit is de ideale oplossing als u een cloud-first IT-beleid hebt, of als u uw systeem voetafdruk wilt minimaliseren. Het kan ook een grote hulp zijn voor uw IT-team, omdat zij geen lokale infrastructuur voor printservices hoeven te ondersteunen.

Ontdek zelf hoe Nicelabel Cloud printersoftware uw labelprintprestaties kan verbeteren.

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!