Beheer al jouw etiketten en labelprinters centraal

loftware nicelabel logo

Automatiseer uw volledige label kwaliteitscontroleproces met het ingebouwde Document Management Systeem

designer screenshotHet Document Management Systeem van NiceLabel slaat alle labeldocumenten en configuraties op in een centrale database. Gebruik het DMS om etiketontwerpsjablonen in productie te nemen en het gehele beoordelings- en goedkeuringsproces te automatiseren. U kunt ook al uw printers beheren en de installatie, updates en gebruikerstoegang vanaf een centrale locatie afhandelen.

Labelbeheer gemakkelijk gemaakt

Een moderne HTML web-based applicatie

Het NiceLabel DMS is vergelijkbaar met Microsoft SharePoint, maar dan gebouwd voor etikettering en biedt een intuïtieve, eenvoudige aanpak om uw hele etiketteringsproces centraal te beheren.

Bewaar al uw etiketten op één plaats

Sla uw etiketten centraal op en raadpleeg ze altijd en overal. Elimineer datasilo's en voorkom dat gegevens en labelsjablonen verloren gaan.

Verbeter de kwaliteitsborging en verlaag de kosten

Elimineer papieren processen om etiketten te controleren en goed te keuren. Ga van het vangen van fouten naar het voorkomen ervan.

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!

Controle wie toegang heeft tot wat

designer screenshot Kwaliteitsmanagementsystemen en regelgevende instanties eisen vaak uitgebreide documentatie en audit trails met betrekking tot uw etiketteringsprocessen. Met NiceLabel krijgen beheerders volledige controle over wie toegang heeft tot specifieke etiketteringsprocessen en kunnen ze bepalen welk toegangsniveau elke gebruiker heeft. Rolgebaseerde toegangscontrole (RBAC) regelt de toegang tot documenten en middelen op basis van de rollen van individuele gebruikers. Dit wordt ondersteund door Windows Active Directory-verificatie.

Digitaliseer uw beoordelings- en goedkeuringsproces

designer screenshot U kunt het gehele controle- en goedkeuringsproces voor etiketten rechtstreeks in het DMS beheren. De goedkeuringsworkflow voor publicaties automatiseert de routering van labeldocumenten naar kwaliteitscontrolemanagers voor controle en goedkeuring. Wanneer een label ter beoordeling wordt verzonden, stuurt het DMS automatisch een e-mail naar elke beoordelaar. Zij kunnen dan rechtstreeks in het systeem wijzigingen vergelijken, goedkeuren en afwijzen.

Etiketwijzigingen automatisch signaleren

designer screenshot Het DMS bevat een labelvergelijkingsfunctie die automatisch twee labelrevisies vergelijkt en de verschillen markeert. Dit helpt beoordelaars om zelfs kleine wijzigingen snel te identificeren en geeft uw organisatie een hoger niveau van kwaliteitscontrole. Ga van het vangen van fouten naar het voorkomen ervan.

Beoordelen voordat u publiceert

designer screenshot Maak labelwijzigingen in een testomgeving en bekijk deze wijzigingen eerst voordat ze live gaan in de productieomgeving. Dit beschermt de belangrijkste labelgegevens en zorgt ervoor dat er geen ongecontroleerde wijzigingen in de live database worden gepubliceerd. U krijgt volledige controle over hoe en wanneer wijzigingen worden gepubliceerd om ervoor te zorgen dat de informatie correct is en de organisatie wordt geïnformeerd.

Voldoe aan de wettelijke vereisten

designer screenshot De DMS-geschiedenisfunctie houdt een grafisch overzicht en gegevensrecord bij van elk etiket dat ooit in uw hele organisatie is afgedrukt. De geschiedenis houdt ook alle systeemfouten, gebeurtenissen en waarschuwingen bij. Het biedt de nodige controlesporen en documentatie om te voldoen aan de wettelijke vereisten. De DMS-rapportagefunctie geeft u de informatie die u nodig hebt om uw productieprocessen te verbeteren en te verfijnen en de werklast van servers, gebruikers en printers te vergelijken.

Verminder dubbele etiketten

designer screenshot Alle elementen in de labelsjabloon worden geïndexeerd, zodat zakelijke gebruikers sjablonen snel kunnen vinden, visueel vergelijken en wijzigen. Zoekopdrachten bestrijken de hele database, zodat u overbodige of dubbele labelvarianten kunt vermijden.

Beheer uw printers op afstand

designer screenshot Etiketten zijn niet het enige dat u vanaf één plek kunt beheren. NiceLabel web-based printerbeheer vereenvoudigt het printerbeheer en vermindert de druk op IT. U kunt al uw printers, installatie, updates en gebruikerstoegang beheren vanaf een centrale locatie. U heeft dus geen aparte printserver meer nodig.

Analyseer uw etikettenproces

designer screenshot NiceLabel Analytics biedt real-time, geavanceerde rapportage om u te helpen uw label printproces te begrijpen en te verbeteren. Ontdek hoeveel etiketten u print, welke templates u gebruikt, hoe uw printers presteren en meer - allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke interface.

Probeer onze labelontwerper en ervaar zelf hoe eenvoudig het ontwerpen van etiketten kan zijn.

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!