Nicelabel Cloud SMA

De NiceLabel software onderhoudsovereenkomst (SMA) biedt verhoogde ondersteuning en gratis software-upgrades aan NiceLabel-klanten. Er zijn twee niveaus van SMA-ondersteuning ontworpen voor klanten van elke omvang en in elke geografische locatie. Ongeacht het niveau biedt de NiceLabel SMA u prioriteitstoegang tot NiceLabel-technische experts die met u samenwerken om problemen snel aan te pakken en onderbrekingen van uw bedrijf te beperken. U krijgt gratis software-upgrades, zodat u altijd de nieuwste technologie bij de hand heeft en uw totale eigendomskosten verlaagt.

Platinum SMA

Haal het maximale rendement uit uw etiketteringsinvestering.

We begrijpen dat etikettering een cruciaal onderdeel is van uw supply chain. We hebben meer dan twee decennia ervaring in het werken met sommige van de meest complexe etiketteringsomgevingen ter wereld om onze klanten de hoogste prestaties te helpen behalen.

Onze Platinum SMA biedt wereldwijde, 24x7x365 toegang tot NiceLabel-technische experts die binnen een uur zullen reageren om ervoor te zorgen dat uw problemen snel worden opgelost om het risico op downtime te vermijden. Bovendien zal ons team een gezondheidscheck van een uur uitvoeren om het NiceLabel-systeem binnen uw omgeving te beoordelen en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw NiceLabel-investering haalt. U blijft ook up-to-date met de nieuwste etiketteertechnologie met software-upgrades en advies over industriële best practices.

De Platinum SMA-voordelen Problemen snel oplossen, 24 uur per dag, elke dag, ongeacht de geografie.

Standaard SMA

Houd uw etiketteringoperaties soepel draaiend.

Met de NiceLabel Standard SMA heeft u de zekerheid dat als er problemen ontstaan, een NiceLabel-technisch expert slechts een telefoontje verwijderd is. Onze technici nemen de tijd om uw unieke omgeving te begrijpen en problemen binnen reguliere kantooruren op te lossen. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem met een etiketteringsoplossing, het aanbieden van product 'best practices' of het up-to-date houden met de nieuwste software, wij zijn er voor u.

NiceLabel SMA Options

Bij Standaard SMA krijg je de volgende voordelen...

  • Gratis software-upgrades
  • Kennisbasis webondersteuning
  • Emailondersteuning
  • Prioritaire telefonische ondersteuning
  • Onbeperkt aantal ondersteuningsoproepen/tickets

Bij Platinum SMA komt daar ook nog eens het volgende bij...

  • 24x7x365 ondersteuning via een speciale telefoonnummer
  • Gegarandeerde responsetijd van 1 uur
  • Healthcheck van uw systeem

Makkelijk aan te schaffen en te verlengen

Beide SMA versies kunnen voor de duur van 1 of 3 jaar worden aangeschaft. Je kan contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies over SMA!

Vraag vrijblijvend en gratis een 30 dagen demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!